tisdag 6 september 2011

Hösten - Lite härligare


Hösten har väl nästan börjat, eller en försmak har kommit. Jag har egentligen inte så mycket mer att säga om det förutom att detta recept kickstartar igång hösten utan dess like.
Det gjorde dock inte denna dag, min kyl dog. Därmed fick jag slänga en hel kasse med mat köpt igår. Det var ju inte så kul, dock så vände jag på steken och gick med glada steg till max där jag fixade så jag fick en special veg.burgare. (Dock var inte detta så jävla häftigt (Gjorde om en av deras köttisar till veggis) det påminde mig mest om hur jävla intetsägande det är med kött och snabbmat, INGET smakar det). Jag blev ännu mer glad när insåg att jag kunde ta min c-vitamin tablett i den stora pappmuggen från max och suga i mig skiten hela kvällen samt leka att jag är hon CSI(alltså gothen). Dock så har min hjärna börjat gå åt att jag är Reid i criminal minds, dock så är det inte lika roligt att leka honom.

Iallafall, panerad strömming med dillstuvad potatis.

Koka din potatis, när den är klar så häller du över din stuvning. Den gör du såhär. Smält smör, häll i mjöl, rör sedan i mjölk och se till att alla klumpar är borta. Krydda med salt och vitpeppar, låt detta koka på riktigt svag värme (läs den ska nästan frysa) i cirka tio minuter, ha sedan i din dill.
Doppa strömming i mjöl, sen ägg och sista ströbröd och stek dessa till dom är klara!
Servera allt med råröda lingon! Peppen på denna rätt är enorm.

Ha det gött nu!
//Fille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar