onsdag 13 maj 2009

Nya tag med en pita dag


Fylld pita med sallad/dressing och grytbitar.

Du behöver:
En lök, En burk majs,Gurka, Majonnäs, lite fil, vitlöks pulver eller vitlök,chilisås, tabascosås, senap, Vegetariska grytbitar, Pitabröd/tortillabröd.

För att spara aggressioner uppmanar jag er att läsa Tortillabröd istället för Pita även om Pitabrödet har mer känsla och är roligare att säga, så uppmanar jag er till detta, jag förbannar Pitabrödets existens, eller var det konsistens.

Spruta ner lite Majo i en bunke ta 2delar majo en del filmjölk, en skvätt tabasco, en klick chilli sås och några droppar soja, rör om och ner vitlökskrydda, en sked senap och sen kanske lite peppar & grillkrydda, salta. Snåla inte med vitlöken!

Skär upp löken i ringar eller halv ringar, tärna gurkan, öppna majsburken, och om ni sen vill blanda ner hela rasket i dressingen, blir jätte fint.

Stek på Grytbitarna i olja med salt peppar och någon krydda som behagar, jag tog chicken steak det var inget kött i och det blev gott.
Lägg sen varranat lager i pitabrödet, sallad bitar sallad bitar och sallad igen om det går. detta var mycket snabbt gjort och gott. Lycka till det är svårt att misslyckas, om du inte räknar med Pitabrödets hållbarhet men det ska vi inte tala om. lugn o fin smakar som vildsvin puss hej.
Jesper

2 kommentarer:

  1. Värt med nya inlägg! Ni är ju för bra.

    SvaraRadera
  2. Tack Ylva, peppa pojken din med.
    Ja det känns som en ny start nu!

    SvaraRadera